RSS

Lansarea blogului, 2013

Acest blog a fost inițiat cu scopul de a oferi copiilor sugestii de lectură, cărți demne de a fi citite și recitite. Lansarea lui s-a desfășurat la Școala Gimnazială Octavian Goga din Cluj Napoca în data de 28 aprilie 2013, în cadrul unei activități a Catedrei de limba și literatura română( Delia Bob, Gabriela Roșa și Mirela Miron). Elevii au scris și publicat pe acest blog recenzii ale cărților citite de ei. Au fost premiați cu cărți toți elevii care au scris recomandări de lectură.

Și pentru că Ziua Mondială a Lecturii, 23 aprilie coincide cu o zi de sărbătoare populară(sângiorzul), a avut loc o prezentare a ritualurile de primăvară. Elevii s-au documentat de asemenea despre viața Sfântului Gheorghe, despre statuia Sfântului Gheorghe din fața bisericii reformate din Cluj-Napoca,  copie a Statuii Sfântului Gheorghe din Praga (originalul fiind realizat de meșterii clujeni Martin și Gheorghe, la sfârșitul Evului Mediu).

DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA

DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA.DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERADIGITAL CAMERA

 

 

2 răspunsuri la „Lansarea blogului, 2013

  1. Liliana Dimitriu

    13/01/2014 at 01:01

    Dragii mei,

    va recomand si eu doua carti, una este Drumul spre Vozia, a Parintelui Mihai-Andrei Aldea, o gasiti pe Internet in format carte, foarte frumos, pe caliptole, si adoua MOMO de Michael Ende, pe care o pot trimite pe primul e-mail pe care il voi primi de la voi.

    Cu drag,
    Liliana

     
    • De recitit

      17/01/2014 at 09:49

      Mulțumum, ne bucurăm mult că ne-am cunoscut virtual! Avem multe cărți care așteaptă să fie citite… Vom ține cont și de recomandările dumneavoastră.

       

Lasă un comentariu